PELUANG PERNIAGAAN

  Adakah anda ingin menjadi salah seorang usahawan atau menjana pendapatan bersama RCC Global (M) SDN BHD ? Jika ya, inilah peluang anda untuk memperolehi pendapatan melalui produk yang kian mendapat sambutan iaitu RCC Stevia Sweetener, pemanis semulajadi alternatif kepada gula pasir ( gula putih/gula tebu ).
  Dalam bahagian ini, anda akan diterangkan secara terperinci mengenai komisen, ganjaran dan kelebihan dalam perniagaan bersama RCC Global (M) SDN BHD. Tujuan dalam perniagaan ini adalah untuk memberi kesedaran kepada masyarakat bahawa kini telah wujud pemanis semulajadi, RCC Stevia Sweetener yang memberi banyak khasiat sebagai alternatif kepada gula pasir.

Jenis dan Konsep Perniagaan
Pengedar, Agen Pemasaran dan Stokis

  Terdapat beberapa kaedah pendapatan yang anda boleh jana melalui produk RCC Stevia Sweetener. Setiap kaedah memberi anda komisen yang berbeza dan ia terpulang pada anda bagaimana anda ingin menjana pendapatan dengan RCC Stevia Sweetener. Jom kita lihat kaedah-kaedah tersebut secara terperinci.

Pengedar

Anda menjalankan perniagaan dengan hanya menjual RCC Stevia Sweetener kepada pelanggan.
Memperolehi keuntungan melalui penjualan RCC Stevia Sweetener sahaja.
Untung runcit sehingga 40% daripada harga asal.
Mengumpul mata ganjaran atau Reward Point (RP) dari setiap penjualan. 1 set RCC Stevia Sweetener mempunyai 2 botol.
1 set = 30 reward point (30 RP)
Setiap 1 set RCC Stevia Sweetener anda akan memperolehi 30 reward point dan point yang terkumpul ini boleh ditebus dengan hadiah yang ditawarkan oleh pihak pengurusan. Senarai hadiah boleh lihat di bahagian ini.  >>[ MATA GANJARAN ]<<
Tidak perlu menaja orang untuk mendaftar sebagai ahli RCC Stevia Sweetener.

Agen Pemasaran

Anda menjalankan perniagaan dengan menaja/mendaftarkan pelanggan anda sebagai ahli RCC Stevia Sweetener sama ada Pakej Silver, Pakej Gold atau Pakej Platinum.
Memperolehi keuntungan melalui komisen dari tajaan/pendaftaraan ahli baru.
Komisen tajaan
Setiap pendaftaran ahli baru, anda akan memperolehi komisen berdasarkan pakej yang dibeli.
 - Pakej Silver    : RM35
 - Pakej Gold   : RM105
 - Pakej Platinum : RM245
Komisen Pasangan atau Kumpulan (Pairing)
Setiap kali anda atau kumpulan anda mendaftarkan 2 orang ahli baru (sepasang), anda akan dapat Komisen RM15 sepasang. Komisen pasangan ini diberikan kepada syarikat seolah-olah sebagai komisen anda membimbing orang lain berniaga dan secara tidak langsung membantu mengembangkan perniagaan syarikat. Jika anda mengembangkan networking kumpulan anda, maka lebih banyak komisen kumpulan anda akan perolehi.
Bonus Royalty
Setiap kali pengguna berdaftar di bawah anda membeli 1 set berkembar RCC Stevia Sweetener iaitu 2 botol, Anda layak mendapat Bonus Royalty RCC ( RM2 – RM2.50 per set berkembar RCC Stevia Sweetener ) jika anda membuat belian peribadi minimum 1 set berkembar RCC Stevia Sweetener setiap bulan.

Pengedar & Stokis

Anda menjalankan perniagaan dengan menjadi pengedar dan stokis RCC Stevia Sweetener.
Memperolehi keuntungan melalui penjualan RCC Stevia Sweetener.
Harga pengambilan produk dari syarikat bagi stokis adalah jauh lebih murah berbanding harga pengedar.
Margin keuntungan sehingga 50%-55%.
Terdapat 2 stokis untuk dipilih bagi sesiapa sahaja yang berminat:
Stokis Utama
 - Untung runcit lebih tinggi dari stokis mobile.
 - Setiap negeri hanya ada satu sahaja stokis utama.
Stokis Mobile
 - Setiap kawasan/daerah hanya perlu satu sahaja stokis mobile.
 - Modal permulaan lebih rendah dari stokis utama.
Tidak perlu menaja orang untuk mendaftar sebagai ahli RCC Stevia Sweetener. Tetapi sebagai stokis, anda wajib menguruskan pendaftaran setiap ahli baru di kawasan atau daerah anda.
Mengumpul mata ganjaran atau Reward Point (RP) dari setiap penjualan.
Tidak wajib ada kedai. Jika ada kedai, satu kelebihan untuk memudahkan pelanggan mendapatkan RCC Stevia Sweetener dari anda.

Ketiga-tiga jenis kaedah di atas, layak menerima Tabung Khairat Kematian dan Tabung Kebajikan jika membuat belian peribadi minimum 1 set RCC Stevia Sweetener ( 2 botol ) setiap bulan.

[>>!  PERINGATAN  !<<]
Jika tiada belian peribadi setiap bulan , maka anda TIDAK LAYAK dapat Bonus Royalty, Tabung Khairat Kematian dan Tabung Kebajikan. Namun, anda masih layak menerima komisen tajaan dan Komisen Kumpulan.
Keunikan perniagaan ini adalah ia boleh diwarisi jika ahli meninggal dunia.


Bagaimana Untuk Menjadi
Pengedar, Agen Pemasaran atau Stokis ?

  Bagi anda yang berminat untuk menjadi pengedar, agen pemasaran atau stokis RCC Stevia Sweetener, anda wajib menjadi ahli RCC terlebih dahulu dengan memilih salah satu pakej dibawah.

# PAKEJ SILVER PAKEJ GOLD PAKEJ PLATINUM
MODAL RM 140 RM 420 RM 980
JUMLAH KOTAK 1 Kotak ( 3 botol ) 3 Kotak ( 9 botol ) 7 Kotak ( 21 botol )
JUMLAH AKAUN
BUSINESS CENTER
1 Business Center 3 Business Center 7 Business Center
KOMISEN KUMPULAN Berpotensi menjana
RM1,800 sehari
Berpotensi menjana
RM5,400 sehari
Berpotensi menjana
RM12,600 sehari
TEBUS MATA
GANJARAN
Layak Layak Layak

Apa itu Akaun Business Center atau BC ?
  Ia adalah akaun persendirian perniagaan anda setelah menjadi ahli RCC. Anda dapat akses ke akaun anda di web portal rasmi RCC Global. Jumlah Akaun Business Center yang lebih dari satu bukan bermaksud anda perlu login setiap akaun, anda hanya akan memiliki satu akaun akses manakala jumlah Business Center yang lain akan berada dibawah rangkaian akaun utama anda. Ini bermakna, setiap satu Business Center mewakili satu rangkaian ( network ).

Contoh:
“Jika anda mengambil pakej platinum, bermakna anda sudah mempunyai 7 rangkaian ( network ) tetap dibawah anda. Ini bermakna anda berpotensi menjana pendapatan 7 kali ganda! Perumpamaan anda memiliki tujuh buah kedai dan ketujuh-tujuh buah kedai tersebut mempunyai keuntungan.”

[>>!  PERINGATAN  !<<]
Anda hanya boleh mendaftar sekali seumur hidup. Jadi sila pilih pakej yang benar-benar anda inginkan mengikut kesesuaian kerana setelah didaftarkan, anda TIDAK BOLEH UPGRADE ke pakej yang lain. Jika anda serius dalam menjana pendapatan, anda dicadangkan mengambil PAKEJ PLATINUM.

Anda Tertarik Dan Berminat
Untuk Mendaftar ?

  Jika benar anda telah tertarik dan berminat untuk menjadi sebahagian dari kami sebagai ahli perniagaan RCC tetapi masih tidak pasti bagaimana, usah bimbang kerana kami akan memberi bimbingan dan membantu anda. Tidak kira dimana anda berada, rangkaian kami ada di setiap negeri dan kawasan bagi memberi taklimat dan dorongan kepada anda termasuk Sabah dan Sarawak. Sebarang pertanyaan dan maklum balas, anda boleh terus hubungi kami seperti yang tertera di bahagian HUBUNGI KAMI. Jadi usah berlengah lagi! Daftarlah sekarang dengan mengisi maklumat anda di bahagian ini.>>[ PENDAFTARAN ]<<